İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. İbrahim Halil AKKUŞ, 14 Mayıs Eczacılar Günü dolayısıyla 23. Bölge Elazığ Eczacılar Odasında Oda Başkanı Eczacı Mehmet Ulaş GÜLER ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Oda Başkanı Ecz. Mehmet Ulaş GÜLER’e Elazığ il sağlığına katkılarından ve başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdiminde bulundu.

Oda Başkanı Ecz. Mehmet Ulaş GÜLER “Sağlığın bir bütün olduğunu ve Elazığ halkına sunulan sağlık hizmetinin en üst seviyeye çıkmasında eczacılar olarak bugüne kadar İl Sağlık Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde çalıştıklarını, bundan sonra da Elazığ’ın yüz akı olan Eczacılarımız ve Odamız, özverili ve başarılı çalışmalarına Sağlık Müdürlüğü’müzün de desteği ile devam edecektir.” dedi. Oda Başkanı Ecz. Mehmet Ulaş GÜLER, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. İbrahim Halil AKKUŞ’a bu nazik ziyaretleri ve plaket takdimi için Eczacılar Odası adına teşekkür etti.

Kaynak: Haberinsaati.com
Bağlantı: http://www.haberinsaati.com/il-saglik-muduru-akkustan-eczacilar-oda-baskani-guleri-ziyaret-etti/